Handdoeken.EU by Konavo

Handdoeken of strandlakens borduren

Handdoeken borduren of strandlakens borduren is ook een mogelijkheid om uw logo op de handdoeken of strandlakens zichtbaar te maken. Borduren op handdoeken of strandlakens is een optie voor zeer korte levertijden (1-2 weken) of als het aantal handdoeken en strandlakens niet hoog genoeg is voor fabricage van uw hele handdoeken of strandlakens in de fabriek.

Placeholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder Picture
Placeholder Picture
Gratis Advies en Ontwerp

Handdoeken.EU kan uw handdoeken borduren met een grote borduring tot maximaal 42 cm breed.

Als u uw borduursel breder wenst dan worden uw strandlakens of handdoeken geheel in de fabriek gafabriceerd en gelijktijdig voorzien van uw logo of tekst. 

Bij het borduren van uw handdoeken of strandlakens wordt uw logo of tekst in uw PMS kleuren door hoogwaardige meerkops borduurmachines geborduurd. Door het inzetten van meerdere meerkops borduurmachines zijn de levertijden zeer kort. Uw handdoeken en strandlakens worden per stuk in een plastic zak verpakt en afgeleverd zodat deze netjes uitgedeeld kunnen worden. Indien gewenst kunnen de handdoek of strandlakens ook van een andere verpakking worden voorzien.

De aangeraden goede kwaliteit voor strandlakens of handdoeken borduren is vanaf 450 gram per vierkante meter in badstof. Dunner kan ook als u dit wenst. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan. Bij Handdoeken.EU is het mogelijk om zowel op badstof dan wel op velours te borduren.

De minimale aantallen voor strandlakens of handdoeken borduren zijn:
100×180 cm 10x
90×180 cm 10x
70×140 cm 10x
50×100 cm 20x
andere maten of aantallen in overleg.

De prijzen van uw handdoeken of strandlakens met borduring zijn onder andere afhankelijk van de gewenste:
- maten van de handdoeken of strandlakens
- kleur van de handdoeken of strandlakens
- dikte van de handdoeken of strandlakens
uitvoering: badstof of velours
- aantal kleuren van uw te borduren logo
- afmetingen van uw logo (max 42 cm breed voor borduren)
- verpakking

Naast de productie naar wens in uw kleuren levert Handdoeken.EU diverse soorten en kleuren handdoeken en strandlakens uit voorraad waarop uw logo of tekst geborduurd kan worden. Enkele mogelijke kleuren zijn:

Placeholder Picture

Mail voor onze scherpe prijzen, rechtstreeks vanaf fabriek, uw vragen of wensen over strandlakens, handdoeken of theedoeken met of zonder logo naar info@Handdoeken.EU ✉

Gratis Advies en Ontwerp