Handdoeken.EU by Konavo

Handdoeken en strandlakens volledig bedrukken

Bedrukken is de vaak gebruikte term voor handdoeken, strandlakens, handdoeken, golfdoekjes en theedoeken met een foto, logo of tekst over het hele strandlaken of de handdoek. Er is echter geen sprake van het "ouderwets" bedrukken maar van hoogwaardig full colour textiel printen.

De strandlakens, handdoeken of theedoeken worden met zeer hoogwaardige textielprinters wasvast geinjecteerd met speciale textielverf.  Deze niet voelbare verf wordt diep in de vezel geinjecteerd waardoor uw print wasvast en zeer duurzaam is.

Zie voor het bedrukken van servetten, theedoeken of tafelkleden: theedoeken bedrukken.

Placeholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder Picture
Gratis Advies en Ontwerp

Bij de bedrukte strandlakens, handdoeken of theedoeken is er in feite geen sprake van traditioneel bedrukken maar van modern en hoogwaardig full colour textiel printen.

Het bedrukken van strandlakens, handdoeken of theedoeken zoals het vroeger en nog door andere fabrieken wordt gedaan is de voorloper geweest van het hoogwaardige en full colour textiel printen zoals Handdoeken.EU u vanaf de fabriek levert.

Uw foto, logo of tekst op de “bedrukte” strandlakens, handdoeken of theedoeken is niet voelbaar. Na het printen van uw foto, logo of tekst is de structuur nog hetzelfde als voor het printen van de strandlakens of de handdoeken.

De grootte van uw foto, logo of tekst op de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs.

De bedrukte (geprinte) strandlakens of handdoeken met een full colour print hebben een “chique” uitstraling, met name als voor de voorzijde van de strandlakens of handdoeken velours (geschoren badstof) wordt gekozen in plaats van normaal badstof.

De aangeraden goede kwaliteit voor strandlakens bedrukken (textiel printen) is 450 gram per vierkante meter in badstof of 420 gr/m2 in velours. Dunner kan ook als u dit wenst. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan. Bij Strandlakens.NL is het mogelijk om zowel op badstof en op velourse handdoeken en strandlakens te printen. 
Daarnaast is het mogelijk om theedoeken full colour te printen.

De minimale aantallen voor de strandlakens of handdoeken bedrukken (textiel printen) zijn:

100×180 cm 50x
100×200 cm 50x

90×180 cm 50x
90×180 cm 50x

70×140 cm 50x
50×100 cm 50x

30×50 cm 50x
30×130 cm 50x

ander maten of aantallen in overleg.

Zie ook: theedoeken bedrukken .

De prijzen van uw handdoeken of strandlakens met bedrukking zijn onder andere afhankelijk van de gewenste:
- maten
- kleuren
- dikte
- verpakking
uitvoering: badstof of velours

Mail voor onze scherpe prijzen, rechtstreeks vanaf fabriek, uw vragen of wensen over strandlakens, handdoeken of theedoeken met of zonder logo naar info@Handdoeken.EU ✉

Gratis Advies en Ontwerp